Palvelut

Palvelut

Haluamme tarjota kokonaispalvelua: käännöksen lisäksi myös tekstin asemointi joko valmiiseen tai uuteen pohjaan, tekstin editointi/lokalisointi – tarvittaessa hoidamme myös painotyöt puolestasi. Haluamme tarjota aina laadukkaan lopputuloksen – siten, että tekstin julkaisija ja loppukäyttäjä voivat tuntea sen omakseen!

Käännöstyöt

Olemme erikoistuneet teknisten tekstien suomentamiseen. Käyttöohjeet, asennusohjeet, korjaamokäsikirjat, tekniset esitteet jne. Käytämme SDL Trados -käännösmuistiohjelmaa. Myös englanti, ruotsi, saksa jne. Harvinaisemmat kielet yhteistyössä vakiintuneiden yhteistyökumppanien kanssa.

Taitto (DTP)

Teemme myös taittotyöt valmiiksi julkaisuiksi asti. Jos sinulla on valmis taittopohja, voimme käyttää sitä joko sellaisenaan tai tarpeen mukaan muokattuna. Tarvittaessa kauttamme myös painotyöt.

Kaikki MS Office- ja Adobe Creative Cloud -tiedostostomuodot + FrameMaker.

Tekninen kirjoittaminen

Kaipaako tuotteesi käyttöohje, asennusohje tai muu dokumentaatio lokalisointia tai muuta editointia? Voimme tehdä sen puolestasi. Tai jos tarvitset teknisen tuotetiedotteen tai tuotelehden, laadimme tekstin yhteistyössä kanssasi. Kysy lisää!